• 1
  gjykata e larte
 • 2
  Salle gjyqi
 • 3
  Salla e mbledhjeve te gjyqtareve
 • 4
  Salla e kolegjeve te bashkuara

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 89039 ceshtje  Faqe  prej 8904 terma ne faqe
Nr.Akti: 52102-00863-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE Kund
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE
I Pandehuri: NEVALDO HAJDARAJ
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 52104-00862-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Dibër)
ARTUR KACA dhe T
Prokurori: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE
I Pandehuri: RRUZHDI KACA ; ARTUR KACA ; KALOSH KACA
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70017-00861-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70013-00860-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Krujë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KRUJE
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KRUJE
Palë e Interesuar: LEONSJO NIKA
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51091-00859-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR Kund
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
I Pandehuri: DRITAN NIKOLLI ; ARJAN HOXHAJ ; ERMAL BACI ; MEVLUT VISHA ; GAZMEND BALA ; VJOLLCA KACARI
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 52102-00858-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE Kund
Kërkues: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
I Pandehuri: GRISELDO KUSI ; ALBANO KUSI ; BUJAR KUSI ; FERDINAND BAKALLI ; LUAN CAKA ; ALI SULA ; AGRON HASRAMA
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70016-00857-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
EDLIRA SUBASHI dhe T
Kërkues: AGIM SUBASHI ; EDLIRA SUBASHI ; SEFER PUSHAJ ; XHEMILE PUSHAJ
Palë e Interesuar: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE ; PERMBARUES GJYQESOR BAFTJAR NELA ; PERMBARUES GJYQESOR GENTJAN FRANGU ; ARJAN CENAJ ; KLODIAN BRANKO ; BANUSH XHABRAHIMI
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70015-00856-00-2022  (Ardhur prej: )
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 53107-00855-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
BAKROU NOUREDINE
I Pandehuri: BAKROU NOUREDINE
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 80001-00854-00-2022  (Ardhur prej: )
Dt.regjistrimi: 06.12.2022Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 89039 ceshtje  Faqe  prej 8904 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte