Vendime të Gjykatës së Lartë nga viti 1999 ...

Këtu do të gjeni edhe vendimet e Gjykatës së Lartë që nga viti 1999 - 2010 të cilat nuk janë në Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Çështjeve Gjyqësore.

Kjo rubrikë funksionon me programet Internet Explorer dhe Mozilla Firefox, për të funksionuar edhe me programin Google Chrome duhet të instaloni IE Tab për Google Chrome.

Viti 2019

Viti 2015

Viti 2016

Viti 2017

Viti 2018

Viti 2014

Viti 2013

Viti 2012

Viti 2011

Viti 2010

Viti 2009

Viti 2008

Viti 2007

Viti 2006

Viti 2005

Viti 2004

Viti 2003

Viti 2002

Viti 2001

Viti 2000

Viti 1999

Atributet e kerkimit
Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte