Njoftim për shtyrje seancash

19.07.2021

ÇËSHTJET CIVILE TË SHPALLURA PËR GJYKIM NË DATËN 19.07.2021, PËR ARSYE OBJEKTIVE, SHTYHEN DHE DO TË GJYKOHEN NË DATËN 13.09.2021, NË TË NJËJTËN ORË.

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte