Njoftim

17.05.2017

 

N J O F T I M

CESHTJA PENALE ME NR.AKTI 27 ME PALE (TOM DOSHI, MARK FRROKU, DURIM BAMI) ME RELATORE E.QIRJAKO E SHPALLUR PER GJYKIM NE DATE 17.05.2017 SHTYHET DHE DO TE GJYKOHET NE DATE 31.05.2017 ORA 12.00

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte