Lista e Çështjeve të Ardhura

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 70872 ceshtje  Faqe  prej 7088 terma ne faqe
Nr.Akti: 11243-01936-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Kavajë)
YLLI THARTORI Kund
Paditës: YLLI THARTORI
I Paditur: SHOQERIA PERMBARIMORE "KREON"
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11118-01935-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Përmet)
EQEREM HOXHA Kund
Paditës: EQEREM HOXHA
I Paditur: SHOQERIA "OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE" SH.A.
Palë e Tretë: AVOKATURA E SHTETIT, ZYRA RAJONALE GJIROKASTER
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01934-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
QAMIL MALASI dhe T
Paditës: TOMORR MALASI ; KIPE MALASI ; GJYLZEMINE QYLI ; QAMIL MALASI
I Paditur: HYSEN MALASI ; ENGJELLUSHE TROKA ; NEXHMEDIN MALASI ; MUHARREM MALASI ; LILJANA CORRAJ ; ZYRA VENDORE E REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME BERAT
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01933-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
SHOQATA "TARIKATI ISLAMIK HALVETIAN" Kund
Paditës: SHOQATA "TARIKATI ISLAMIK HALVETIAN"
I Paditur: LUMTURI LAVDARI ; LULJETA OSMANAJ ; BEHIJE REXHEPI ; FATMIR NURI ; DORJANA KONOMI ; ERJONA BEJLERI ; ARBER CELA ; BASHKIM CELA ; IDAJET NURI ; MUHAMET NURI ; AGJENSIA E TRAJTIMIT TE PRONAVE
Palë e Tretë: ZYRA VENDORE E REGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME BERAT ; AVOKATURA E SHTETIT ZYRA VENDORE VLORE
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01932-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
OLIMBI GEGA Kund
Paditës: OLIMBI GEGA
I Paditur: SHOQERIA "STELLA" SH.P.K.
Palë e Tretë: MINISTRIA E EKONOMISE TREGTISE DHE ENERGJITIKES ; PREFEKTI I QARKUT BERAT ; BASHKIA BERAT ; SHOQERIA "TEKSTILI" BERAT SH.A. ; DREJTORIA E NJESISE SE TENSIONIT TE LARTE FIER
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01931-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Mat)
AGIM DEDOLLI Kund
Paditës: AGIM DEDOLLI
I Paditur: SHOQERIA "OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE" SH.A. ; AVOKATURA E SHTETIT
Dt.regjistrimi: 20.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01930-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Mat)
HAQIF MUCA Kund
Paditës: HAQIF MUCA
I Paditur: RUZHDI MUCA
Dt.regjistrimi: 19.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01929-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
XHELIL ZEQO dhe T
Paditës: SALI BRAHIMLLARI ; BRAHIM BRAHIMLLARI ; ADRIATIK BRAHIMLLARI ; XHEVDET BRAHIMLLARI ; YLLI BRAHIMLLARI ; VALTER BRAHIMLLARI ; MYQEREM HYSENAJ ; XHELIL ZEQO
I Paditur: ABEDIN SANXHAKU ; NEVZAT SANXHAKU ; ARMANDO SANXHAKU ; BILBIL ZAIMI ; ENTON SANXHAKU
Palë e Tretë: BASHKIA KORCE
Dt.regjistrimi: 19.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11118-01928-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
SUELA LLABANI dhe T
Paditës: ALKET LLABANI ; SUELA LLABANI
I Paditur: DREJTORIA E SHERBIMIT SPITALOR KORCE ; AVOKATURA E SHTETIT ZYRA VENDORE KORCE
Palë e Tretë: ZHANETA MELONASHI
Dt.regjistrimi: 19.06.2018Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-01927-00-2018  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
BASHKIA KORCE Kund
Paditës: BASHKIA KORCE
I Paditur: LUIZA SPAHO ; PERMBARUESI GJERGJI JANO
Palë e Tretë: KESHILLI I QARKUT KORCE
Dt.regjistrimi: 19.06.2018Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 70872 ceshtje  Faqe  prej 7088 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte