Informacione kontakti

Tel.: +355 4 2257304
Fax: +355 (4) 228837

Për informacione mbi statusin e çështjes suaj pranë Gjykatës së Lartë dhe listat e datat e gjykimeve, kontaktoni në numrin e telefonit: 00355 4 2257303.

E-Mail: supremecourt@gjykataelarte.gov.al
E-Mail: ida.vodica@gjykataelarte.gov.al

Adresa Postare:
Gjykata e Lartë
Rruga: "Ibrahim Rugova"
Tiranë, Shqipëri


Gjithashtu mund të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm.

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte