Decisions search menu

Search attributes
1 to 10 of 26374 case  Page  of 2638 terms per page  
No.Act: 77303-00011-00-2023  (Come from: )
No.Decision:   Dt.Decision: 
Applicant: JASIN KALA (AVDYLI)
Interested Party: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.registration: 25.07.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 77203-00127-00-2023  (Come from: Gjykata shkallës së parë Vlorë)
No.Decision:   Dt.Decision: 
Applicant: LULJANA TELHARAJ
Defendant: MAHIL TELHARAJ
Plaintiff: SHOQERIA "FAAB" SH.P.K
Dt.registration: 18.07.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31003-00320-00-2023  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
DIFE MUCA (BRAHJA) dhe T
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: VJOLLCA CAUSHI ; FATOS HOXHA ; RESHIT HOXHA ; DRITA XHOGA ; AFRIM HOXHA ; ARBEN PULLEJA ; ENGJELLUSHE HOXHALLI ; ERMIRA TABAKU ; SHABAN CENI ; BUKURIE CENI ; ISLAM CENI ; LILIANA CANGA ; VEHBI BOROVA ; LEDIAN DEMA ; MARIGLEN DEMA ; LORENC DEMA ; MANUELA DEMA (VATAL) ; ENRI DEMA ; KUJTIM RAMKU ; ANILA FERAZINI (RAMKU) ; BAJRAM RAMKU ; GEZIM RAMKU ; MAKBULE ILIAZI (RAMKU) ; MIMOZA RAMKU ; SUZANA RAMKU (KURTAIA) ; MINE METANI ; CLIRIM BRAHJA ; VALENTINA LULI (BRAHJA) ; ADRIAN BRAHJA ; MUHAMET BRAHJA ; DALLENDYSHE DURISHTI (BRAHJA) ; ARIF BRAHJA ; DIFE MUCA (BRAHJA) ; ZENE BRAHJA ; CELIK BRAHJA ; AMIDE LIMANAI (BRAHJA) ; DRITA MCINI (BRAHJA) ; FATIME BRAHJA ; IRMA BARKANESHI ; MELEQE VOGLI ; MYZEJEN SEFERI (XIBRI) ; SHKELQIM QORDJA ; EDMOND QORDJA ; FATIME VEZI
Defendant: AGJENCIA E TRAJTIMIT TE PRONAVE
Dt.registration: 12.07.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 60003-00460-00-2023  (Come from: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
No.Decision:   Dt.Decision: 
Applicant: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Person under investigation: DHIONISIOS ALFRED BELERI ; PANDELI KOKAVESHI
Dt.registration: 10.07.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 70007-00422-00-2023  (Come from: Gjykata shkallës së parë Lezhë)
BLEDAR DELIA (DUSHKAJ)
No.Decision:   Dt.Decision: 
Applicant: BLEDAR DELIA (DUSHKAJ)
Interested Party: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE
Dt.registration: 29.06.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 61007-00419-00-2023  (Come from: )
EDUART RUCI
No.Decision: 00-2023-1240  Dt.Decision: 24.07.2023
Applicant: EDUART RUCI
Dt.registration: 27.06.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 77103-00098-00-2023  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: MYFIT MANXHARI ; ERIOLA MANXHARI ; BRIAN MANXHARI
Applicant: FONDI I SIGURIMIT TE DETYRUESHEM TE KUJDESIT SHENDETESOR ; QENDRA SPITALORE UNIVERSITARE "NENE TEREZA" ; MINISTRIA E SHENDETESISE DHE MBROJTJES SOCIALE ; AVOKATURA E SHTETIT PRANE MINISTRISE SE BUJQESISE DHE ZHVILLIMIT RURAL
Dt.registration: 23.06.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 61010-00413-00-2023  (Come from: Gjykata shkallës së parë Vlorë)
IGLI MADANI
No.Decision: 00-2023-1234  Dt.Decision: 13.07.2023
Applicant: IGLI MADANI
Dt.registration: 22.06.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31001-00293-00-2023  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
CELJETA HODO Kund
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: CELJETA HODO
Defendant: SHOQERIA "TURGUT OZAL EDUCATION" SH.A
Dt.registration: 22.06.2023Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31001-00291-00-2023  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
EMILJAN MOCKA Kund
No.Decision:   Dt.Decision: 
Defendant: AGJENCIA SHTETERORE E KADASTRES DREJTORIA VENDORE TIRANA RURALE 2 ; SHOQERIA "AUTO MITA" SH.P.K ; AGJENCIA SHTETERORE E KADASTRES
Defendant: AGJENCIA SHTETERORE E KADASTRES
Plaintiff: EMILJAN MOCKA
Dt.registration: 21.06.2023Download ]  [ Case details ]
1 to 10 of 26374 case  Page  of 2638 terms per page  

All rights reserved. Copyright © 2014 Supreme Court of Albania