• 1
  Sallë gjyqi
 • 2
  Salla e Mbledhjeve te gjyqtareve
 • 3
  Gjykata e Lartë
 • 4
  Salla e Kolegjeve te Bashkuara

Çështje të Ardhura

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 88178 ceshtje  Faqe  prej 8818 terma ne faqe
Nr.Akti: 59408-00468-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Pogradec)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR POGRADEC Kund
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR POGRADEC
I Pandehuri: ENKELEDI AGASTRA
Dt.regjistrimi: 01.07.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61005-00467-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Dt.regjistrimi: 30.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51110-00466-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR Kund
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
I Pandehuri: FJORILDA KALECI ; ALTIN CAKO
Dt.regjistrimi: 30.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51110-00465-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR Kund
Kërkues: PROKURORIA E POSACME PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR
I Pandehuri: NIKO NIKA ; HAZIS LURA ; EDA MYFTARI ; ILIR HOXHA ; FRANC DAIJA ; LUIZA METANI (GODUNI) ; DIANA HYSI ; MARINELA SULMINA (HYSI) ; IHSAN IHSANI ; ARJAN PECI ; GAZMEND SHEHI ; RASIM NELA ; LUAN GEGA ; KRISTAQ KOLEMICO ; GJERGJI KACO ; VIOLETA KERXHALLI
Dt.regjistrimi: 30.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 71001-00464-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
ILIRJAN RUSTEMI
Kërkues: ILIRJAN RUSTEMI
Palë e Interesuar: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51135-00463-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Lezhë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE Kund
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE
I Pandehuri: MARJAN PERGJOKA
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61014-00462-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Kavajë)
HALIL GJOCI
Palë e Interesuar: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KAVAJE
Kërkues: HALIL GJOCI
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61004-00461-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Kërkues: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Person nën Hetim: RRAPUSH HAXHIU
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61007-00460-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
TAFIL BRAHIMI
Kërkues: TAFIL BRAHIMI
Palë e Interesuar: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR SHKODER
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61004-00459-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Kërkues: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Person nën Hetim: STERJO GERMENJI ; ANAMARIA MIHALLARI ; SANIJE SHEHI ; DRITA SHEHU ; RIGERS VEJSIU
Dt.regjistrimi: 29.06.2022Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 88178 ceshtje  Faqe  prej 8818 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte